Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunţ public privind decizia de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Electrificarea şi reabilitarea liniei de cale ferată Cluj Napoca – Oradea – Episcopia Bihor” amplasat în Jud. Cluj, Jud. Sălaj si Jud. Bihor, titular Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” S.A.”

Detalii

Autor: ANPM Bucuresti,
Adăugat: 2021-06-07 11:46:48
Ultima actualizare: 2021-06-07 11:49:29

Anunţ public privind decizia de emitere a acordului de mediu

    Agentia Natională pentru Protectia Mediului anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Electrificarea şi reabilitarea liniei de cale ferată Cluj Napoca – Oradea – Episcopia Bihor” amplasat în Jud. Cluj, Jud. Sălaj si Jud. Bihor, titular Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” S.A.

Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului din Splaiul Independentei, nr.294, Sector 6, Bucureşti, în zilele de luni - joi, între orele 8.00–16.30 si vineri, între orele 8.00–14.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.anpm.ro/ Reglementari/ Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului din Splaiul Independentei, nr.294, Sector 6, Bucureşti, în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.