Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunt public privind dezbaterea publică pentru proiectul ”Autostrada Focsani - Bacău”, titular Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA

Detalii

Autor: ANPM Bucuresti,
Adăugat: 2021-11-16 12:13:12
Ultima actualizare: 2021-11-16 13:31:01

Anunţ public privind dezbaterea publică

                        

Agentia Natională pentru Protectia Mediului anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvată si a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă în cadrul procedurii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Autostrada Focsani - Bacău”, propus a fi amplasat în judetele Vrancea si Bacău, titular Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A..

 

Tipul deciziei posibile luate de Agentia Natională pentru Protectia Mediului poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Documentele menţionate sunt disponibile pe site-ul ANPM la sectiunea Reglementari/Acordul de mediu, cât si pe site-ul CNAIR.

 

Având în vedere HG nr.394/2020 privind declararea stării de alertă şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum si actele normative ulterioare privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19:

 

  • Raportul privind impactul asupra mediului, Studiul de evaluare adecvată si Studiul de evaluare a impactului asupra corpurilor de apăpot fi consultate doar electronic.
  • Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul Agentiei Nationale pentru Protecţia Mediului: str. Splaiul Independenţei nr. 294, sector 6, Bucureşti, la FAX 021/2071103 cât ?i pe adresa de email autorizari@anpm.ro, până la data de 28.12.2021.

X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.